in

Игри од моето детство

Детството е посебен дел од животот на секоја личност. Тоа е време во кое откриваме, учиме, си играме и го откриваме светот околу нас. За родителите, тоа е време на грижа и посветеност за своите деца, но за децата е време на убави моменти и среќа.

Игри од моето детство :

1.Јојо

2.Чипичан

3.Клик Клак

4.Жмурка

5. Џамлии

6.Плочка

7.Тетрис

8.Детска пошта

9.Не лути се човече

10.Х-О

Што мислите?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Изненади ја свекрвата за 8-ми Март..

Фризура од моето детство