in

Како би изгледале познатите мажи доколку биле жени?

Многумина од нас машките славни личности ги сметаат како поим за мажественост и убавина, и ниедна моќ на Земјата не може да им го одземе тоа. Дури и ако на само еден ден, тие би морале да играат женски улоги, повторно сите погледи би биле вперени во нив. И покрај тоа што стандардите за убавина кај мажите и жените се разликуваат, менувањето на полот, најверојатно ќе го направи нивниот изглед уште позабавен. Ние во Ekler.mk одлучивме малку да „фантазираме“ и да замислиме како би изгледале нашите омилени славни личности доколку би се родиле како жени. Пишете ни во коментар која трансформација ви е најинтересна.

* Dwayne Johnson (The Rock)

*Daniel Radcliffe

*Keanu Reeves

*Jason Momoa

*Justin Timberlake

*John Legend

*Tom Cruise

*Arnold Schwarzenegger

*Harry Styles

*Matthew McConaughey

*Hugh Jackman

*Zac Efron

*Bradley Cooper

*Kevin Hart

*Jason Statham

Што мислите?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Предлог филмови за октомври

Мало момче ги пресоздава сликите на неговиот вујко-модел