in

Ситуации на секунда пред катастрофа

Секој од нас доживува срам од време на време… но НИШТО не е како она низ што мораа да преживеат овие луѓе. Неколку моменти откако беа направени овие фотографии, нивните светови беа распарчени. И тоа е апсолутно смешно. 

1. Сликано пред да одлучи никогаш да не му прости на својот брат за глупавата идеја

2. Сликано пред конечно да победи гравитацијата

3. Сликано пред дамата да сфати дека паѓа

4. Снимено пред  жешки пилиња сурферки малку да се оладат од прљава вода

5. Преземено пред да се каже дека можеби кесата се скинала

6. Снимено пред да им ја уништи ноќта

7. Сликано пред ужасна, ужасна борба

Што мислите?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 Работи кои Жените не ги Разбираат кај Мажите

Паркинг пред салон за убавина