in

Смешни онлајн купувања (дел 2)

Купувањето онлајн може да биде брзо и лесно, но секогаш постои некоја „замка“ – никогаш не можеме со сигурност да знаеме што точно ќе добиеме се додека не пристигне нарачката на нашата адреса. 

И покрај фактот што стотици илјади луѓе секојдневно ги отпакуваат своите парцели и сфаќаат дека не ја нарачале оваа нарачка, тие нема да се поврзат со онлајн шопинг. Па, во ред, бидејќи благодарение на нив, продолжуваме да ги надополнуваме збирките со нови смешни снимки!

Што мислите?

-1 Points
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Фризура од моето детство

Кинески хороскоп – Кое животно си ти ?