in

10 Работи кои Жените не ги Разбираат кај Мажите

Мажите се собраа и ги споделија работите што сакаат жените да ги знаат и работите што им се важни, во контекст на романтичните врски и пошироко. Тие се отворија за слатки работи, како што е фактот дека мажите навистина уживаат во прегратки и комплименти, а исто така отворија практични теми како потребата да се биде сам од време на време.

1. Само кажи го директно. Не ме терајте да читам меѓу редови или да се обидувам да земам совет. По ѓаволите, како да знам дека ме сакаш ако не го кажеш тоа.

2. Ве молиме побарајте не. Тоа не прави да се чувствуваме посакувани и сакани.

3. Само затоа што не зборувам, не значи дека не уживам во времето со тебе.

4. Ние сакаме случајни подароци, сакаме случајни прегратки, сакаме случајни знаци на наклонетост и љубов – понекогаш само шолја кафе во мојата омилена кригла е доволно за да ме убеди дека ќе биде убав денот.

5. Не сме добри во совети.

6. Понекогаш работите се само тешки. Без причина и јас можам да бидам тажен, само затоа што не плачам не значи дека не сум тажен.

Исто така

Не сакаме да бидеме оние кои секогаш иницираат секс, тоа нè прави да се чувствуваме морничаво понекогаш.

7. Навистина сакам да се дружам со моите пријатели бидејќи ги сакам. Не затоа што не сакам да поминувам време со тебе.

8. Кога велам „не ми пречи“, навистина го мислам тоа. Да ми пречеше, би рекол.

9. Кога почнуваме да излегуваме, сите други жени магично ни стануваат непривлечни. Не, не сакам да бидам со нив, но некои се сепак убави. Ќе погледнам. Нема да зјапам. Тоа не значи ништо и нема никакво влијание врз моите чувства кон тебе. Btw, веројатно и јас ќе го гледам тој тип со огромни раце, и нема да ми пречи ако го правиш истото и ти. Атрактивните луѓе се само убави нешта во природата како зајдисонце или поглед на планина.

10. Кога велиме не размислувам за ништо, вистина е дека делот од времето е само ништо.

Што мислите?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Убавина во уништување – Киев

Ситуации на секунда пред катастрофа