in

Кои санкции против Русија би ги избрале вие?

Што мислите?

-10 Points
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Весела математика со Ekler.mk [дел 2]

Изненади ја свекрвата за 8-ми Март..