in

Славните во улога на тинејџери VS. кога навистина биле тинејџери

Можеби сте забележале дека во филмовите и ТВ-сериите обично за улогите на тинејџери не ангажираат вистински тинејџери. Ова во голема мера се должи на законите за работни односи кои бараат специфични работни часови и ресурси за малолетни актери. Решивме да направиме споредба за тоа како би изгледале филмовите ако навистина се ангажираат актери – тинејџери? За таа цел, прочитајте за актери кои имале улога во некој филм на тинејџери наспроти како всушност тие изгледале кога стварно биле тинејџери. 

Leonardo DiCaprio во улога на 17-годишник во Catch Me If You Can

Leonardo DiCaprio на негови 17 години

Lili Reinhart како 16-годишна во Riverdale

Lili Reinhart на нејзини 16 години

Gabrielle Union во улога на тинејџер во Bring it On

Слика од Gabrielle Union од тинејџерските денови

Jennifer Lawrence како 16-годишна во The Hunger Games

Слика од Jennifer Lawrence на нејзини 16 години

Liam Hemsworth глуми тинејџер во The Hunger Games

Liam Hemsworth во тинејџерските денови

Cole Sprouse како 16-годишен во Riverdale

Cole Sprouse на негови 16 години

Dylan O’Brien како 16-годишник воThe Maze Runner

Dylan O’Brien  како вистински 16 годишник

Lucy Hale во улога на 16-годишна во Pretty Little Liars

Слика од Lucy Hale на 16 години

Што мислите?

-1 Points
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Осетлива содржина
Клик за да видиш објава

Врела акција зад параванот помеѓу Голубович и Кристина Спалевич!

Цеца откри зашто повеќе сака млади машки