Врело е втора најдлабока пештера во Европа (4/11)

Покрај беспрекорната убавина која одзима здив, кањонот Матка крие уште едно чудо. Станува збор за пештерата Врело која моментално е на второто место најдлабока пештера во Европа со откриени 230 метри. Пештерата уште не е целосно истражена, а сигурно е и подлабока.

Што мислите?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Македонскиот опиум е најквалитетен во светот. (9/11)

Смешни исповеди?[дел 1] (1/12)