Забрана за слушање Руска музика (1/7)

Што мислите?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Забрана за возење ЛАДА (5/7)

Забрана за гледање Руски филмови (2/7)