Кокино најстара опсерваторија во светот (11/11)

Покрај Abu Simbel во Египет и Stonehenge во Велика Британија, Кокино се најде на листата на најстари опсерватории во светот.

Што мислите?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Најсилниот земјотрес на балканот е во Пехчево (7/11)

Македонец кој го преживеал Титаник (3/11)