Македонскиот опиум е најквалитетен во светот. (9/11)

Според мерните единици на јачината на опиумот, Пакистанскиот е со 7 морфиски единици, а Македонскиот е со 14 морфиски единици.

Што мислите?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Лесновскиот манастир е прва монашка република на Балканот (10/11)

Врело е втора најдлабока пештера во Европа (4/11)