Првата зоолошка на Балканот е изградена во Скопје (8/11)

Што мислите?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Македонец кој го преживеал Титаник (3/11)

Лесновскиот манастир е прва монашка република на Балканот (10/11)