Чудни кукли во Кратово (2/11)

Камењатa со налик на кукли, по кои е и добиено името Куклица во близина на Кратово се стари повеќе од 10 милиони години.  

Што мислите?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Делови од крстот на кој бил распнат Исус (1/11)

Најстарото дрво е во Охрид (5/11)