in

Дали правите правописни грешки?

 • Прашање од

  Како правилно се пишува?

  • Cеуште
  • Cѐ уште
 • Прашање од

  Како правилно се пишува?

  • Не знае
  • Незнае
 • Прашање од

  Како правилно се пишува?

  • Сфати
  • Свати
 • Прашање од

  Како правилно се пишува?

  • Ефтин
  • Евтин
 • Прашање од

  Како правилно се пишува?

  • Прецедател
  • Претседател

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

12

Смешни исповеди?[дел 1]

Judging Celebrities ? ? ?