in

Изненади ја свекрвата за 8-ми Март..

За некој ден се ближи денот на жената. Што би и подариле вие на вашата свекрва ?

 • Прашање од

  Тоалетна хартија со нејзиниот лик

  • No
 • Прашање од

  Прекрасна шоља за утринско кафе

  • Yes
  • No
 • Прашање од

  Нејзина двојничка

  • Yes
  • No
 • Прашање од

  Нови заби

  • Yes
  • No
 • Прашање од

  Папучи за дома

  • Yes
  • No
 • Прашање од

  Салутејп трака за секој случај

  • Yes
  • No

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кои санкции против Русија би ги избрале вие?

Игри од моето детство