in

Judging Celebrities ? ? ?

 • Прашање од

  Која боја на коса и стои подобро на Kim Kardashian?

  • Црна
  • Бела/Сива
 • Прашање од

  Кој пар повеќе го сакавте?

  • Selena and The Weekend
  • Bella and The Weekend
 • Прашање од

  Кој стил на фризура подобро и стои?

  • Кратка
  • Долга
 • Прашање од

  Кој фазон на Mylie Cyruѕ го сакате?

  • Good girl
   LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 20: Recording artist Miley Cyrus, wearing TOM FORD, attends the TOM FORD Autumn/Winter 2015 Womenswear Collection Presentation at Milk Studios in Los Angeles on February 20, 2015. (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Tom Ford)
  • Bad girl
 • Прашање од

  Meghan Markle во Suits или со Prince Harry?

  • Suits
  • Prince Harry?
 • Прашање од

  Jennifer Lopez како актерка или пејачка?

  • Актерка
  • Пејачка

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дали правите правописни грешки?

Предлог филмови за месец септември