in

Погодете ја познатата личност (КВИЗ)

Дали може да ги погодите овие познати личности со прикриено лице?

hint: има пеачи,политичари,глумци,спортисти…

 • Прашање од

  Кој е ова?

  • Jennifer Aniston
  • Sofia Vergara
  • Ariana Grande
  • Jennifer Lopez
 • Прашање од

  Кој е ова?

  • Кристијан Мицковски
  • Зоран Заев
  • Никола Груевски
  • Бранко Црвенковски
 • Прашање од

  Кој е ова?

  • Cardi B
  • Nicki Minaj
  • Rihanna
  • Beyoncé
 • Прашање од

  Кој е ова?

  • Brad Pitt
  • Tom Cruise
  • Chris Hemsworth
  • Keanu Reeves
 • Прашање од

  Кој е ова?

  • Tom Jones
  • Dino Merlin
  • Oliver Dragojevic
  • Dzordze Balasevic
 • Прашање од

  Кој е ова?

  • Boris Johnson
  • Donald Trump
  • George Bush
  • Joe Biden
 • Прашање од

  Кој е ова?

  • Горан Пандев
  • Езѓан Алиоски
  • Енис Барди
  • Елиф Елмас
 • Прашање од

  Кој е ова?

  • Nicki Minaj
  • Kim Kardashian
  • Јелена Карлеуша
  • Kaylie Jenner
 • Прашање од

  Кој е ова?

  • Brad Pitt
  • Leonardo DiCaprio
  • Matt Damon
  • Matthew McConaughey
 • Прашање од

  Кој е ова?

  • Julia Roberts
  • Jennifer Aniston
  • Каролина Гочева
  • Angelina Jolie
 • Прашање од

  Кој е ова?

  • Марија Шерифовиќ
  • Ricky Martin
  • Nick Jonas
  • Тијана Дапчевиќ
 • Прашање од

  Кој е ова?

  • Kim Kardashian
  • Kourtney Kardashian
  • Khloé Kardashian
  • Kylie Jenner
 • Прашање од

  Кој е ова?

  • Roger Federer
  • Novak Djokovic
  • Rafael Nadal
  • Andy Murray
 • Прашање од

  Кој е ова?

  • Beyoncé
  • Doja Cat
  • Rihanna
  • Cardi B
 • Прашање од

  Кој е ова?

  • Наум Петрески
  • Дарио Панковски
  • Војо Стојановски
  • Гоце Арнаудов

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Проверете дали сте еден од трите најстраствени хороскопски знаци

Борба на векот! Малиот Кабиб vs Абдул