in

Што се случило прво ?

 • Прашање од

  Што било прво измислено ?

  • саксофонот
  • факс машината
 • Прашање од

  Што се случило прво ?

  • Патент за сијалица
  • Патент за телефон
 • Прашање од

  Што е прво измислено ?

  • Google
  • Yahoo
 • Прашање од

  Кој филм е прв излезен ?

  • Пиратите од карбите
  • Господар на прстените
 • Прашање од

  Што е измислено прво ?

  • Компјутерите
  • Машините за перење
 • Прашање од

  Што е измислено прво ?

  • радиото
  • телевизорот

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Колку добро ги познавате роднинските врски ?

10 Смешни Несреќи од Секојдневниот Живот – Дали Ви Се Случиле?