in

Кој Марвел херој си ти? (КВИЗ)

 • Прашање од

  Што те мотивира?

  • Љубовта
  • Твојата цел
  • Моќта
  • Работата
  • Да помагаш на други
  • Твојата фамилија
  • Притисокот
  • Традицијата
 • Прашање од

  Доколку другарот ти згреши, што ќе направиш?

  • Ќе го избришам од мојот живот
  • Ќе му дадам втора шанса
  • Воопшто нема да му замерам
  • Никој не може да ме измами!
  • Сеедно ми е
  • Ништо, но нема да заборавам.
  • Ќе се одалечам од него
  • Ќе збеснам!
 • Прашање од

  Која е твојата животна цел?

  • Да работам на себе
  • Да станам професионалец во тоа што го работам
  • Пари,пари,пари
  • Да живеам без нервози
  • Да управувам со светот
  • Да им помогнам на другите
  • Да имам мирен и спокоен живот надвор без гужви
  • Да се докажам на моите најблиски
 • Прашање од

  Кој е твојот омилен пијалок?

  • Пиво
  • Газирани пијалоци
  • Мартини
  • Енергетски пијалоци
  • Smoothie
  • Кафе
  • Виски
  • Вино
 • Прашање од

  Опишете се со еден збор

  • Тврдоглав/а
  • Нарцис
  • Темпераментен/на
  • Безчуствителен/на
  • Храбар/ра
  • Трапав/а
  • Скромен/на
  • Чудесен/на
 • Прашање од

  Се наближува опасност, а вие можете да спасите само едно од наведените

  • Твојата фамилија
  • Твоето родно место
  • Твојата држава
  • Твојата љубов
  • Твојот народ
  • Твојот најблизок пријател
  • Сам ќе се спасам
  • Ќе пробам да ги спасам сите, иако се мали шансите за такво нешто
 • Прашање од

  Која е вашата слабост?

  • Физика
  • Хемија
  • Физичко
  • Странски јазици
  • ОТП – Општотехничко образование
  • Историја
  • Сите!
  • Не знам..
 • Прашање од

  Да можете да бирате, каде би живееле?

  • Надвор од цивилизација
  • Во вселенски брод
  • Во облакодер
  • Во скромна зграда
  • Во замок
  • Во хотели на пат околу светот
  • Ултра-модерен стан
  • Во куќа близу град

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Модна полиција (КВИЗ)

Најсимнувани филмови за месец Мај што мора да ги погледнете